Τι κάνει το Apeiron μοναδικό

Το Apeiron Blue βρίσκεται σε ιδανική και προνομιακή τοποθεσία. Με εκπληκτική θέα από όλα τα δωμάτια και τις σουίτες του, το Apeiron Blue είναι εύκολα προσβάσιμο παρέχοντας ιδιωτικότητα και άνεση σε όλους τους επισκέπτες μας.

Μόλις λίγα λεπτά από τα Φηρά, το Apeiron Blue είναι χτισμένο στην πλαγιά της Καλντέρας με θέα στην Παλαιά και τη Νέα Καμένη, τη Θηρασιά, το Ασπρονήσι και τα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Ένας συνδυασμός μεταξύ κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, σύγχρονων γραμμών, δωματίων τύπου Σπηλαίου και σουιτών είναι η ιδέα πίσω από το Apeiron Blue.

Νιώστε το αεράκι, απολαύστε τη θέα, ζήστε τη στιγμή!

Χαλαρώστε στα πολυτελή μας δωμάτια, κάντε μία βουτιά, απολαύστε μοναδικές στιγμές στο lounge μπαρ & εστιατόριο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αποκλειστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Απολαύστε την απαλότητα, την παρηγοριά, την απρόσκοπτη θέα και την ηρεμία.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες μας έχουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Στο τελείωμα της ημέρας, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν την καταπληκτική θέα στο παγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και τον εκπληκτικό πολύχρωμο ουρανό. Την καταπληκτική θέα μπορούν επίσης να απολαύσουν και από την ιδιωτικότητα της βεράντας τους, τα σαλόνια μας ή από το Lounge Μπαρ & Εστιατόριο του Apeiron Blue.

Η Εμπειρία του Apeiron Blue.