Ανακαλύψτε το νησί

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί είτε με την καθοδήγηση ξεναγού είτε μόνοι σας, και όλα προγραμματίζονται εύκολα από την υποδοχή μας.

Μία ημέρα στην παραλία

Ζητήστε από την ομάδα μας να σας προτείνει τις πιο κοσμοπολίτικες ή εύκολα προσβάσιμες παραλίες και απολαύστε τις μοναδικές παραλίες με μαύρη άμμο.

Ιστιοπλοΐα στην Καλντέρα

Μία από τις δημοφιλέστερες δραστηριότητες είναι μία ημέρα ιστιοπλοΐας στα νερά του Αιγαίου με ένα γιοτ για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία της Καλντέρας και των ηφαιστειακών νησιών. Μην ξεχάσετε να πάρετε την πετσέτα σας και το καλύτερο χαμόγελό σας για μία μέρα στο νερό.

Επισκεφθείτε ένα οινοποιείο

Η Σαντορίνη είναι διάσημη για το κρασί της και τα παγκοσμίως γνωστά Ασύρτικο και Βινσάντο. Επισκεφθείτε ένα από τα τοπικά οινοποιεία και απολαύστε την εκπληκτική γεύση και το άρωμα των κρασιών της Σαντορίνης.

Πολυτέλεια και ομορφιά!

Ρίξτε μία ματιά σε αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε και φωτογραφίστε τον εαυτό σας στο Apeiron Blue!

Λίγο ιστορία και λίγο χαλάρωση…

Επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους

Οι ανασκαφές του Ακρωτηρίου, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με μία γρήγορη επίσκεψη στην Κόκκινη παραλία, είναι ένας από τους πιο αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού. Διώροφα κτίρια έως και 2000 ετών στέκονται σε ένα αρχαίο χωριό που θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και στην ιστορία

Αρχαία Θήρα

Κοντά στην παραλία με μαύρη άμμο στο Καμάρι και στην κορυφή του βουνού, μπορείτε να επισκεφθείτε τα ερείπια της Αρχαίας Θήρας. Αυτή η εκπληκτική τοποθεσία είναι υπέροχη όχι μόνο λόγω της ιστορικής της αξίας, αλλά και λόγω της υπέροχης θέας της.

Η μέρα του «τίποτα»

Πάρτε μόνο ένα βιβλίο, τις ωτοασπίδες και το αντηλιακό σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα και απολαύστε ένα κοκτέιλ και ελαφρά σνακ στα διαλείμματα από τις βουτιές σας στην πισίνα.

Χαλαρώστε και απολαύστε την εμπειρία του Apeiron Blue

Είναι ώρα να κλείσετε τις διακοπές των ονείρων σας!

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης!